Kycklingstroganoff
Kategori: Kyckling
För 4 personer:
2-3 kycklingfiléer (beroende på storlek)
1 gul lök
2 msk senap av Dijontyp
2 msk tomatpuré
1 msk dragon, torkad
2 dl crème fraiche
2 dl grädde
1/2 msk koncentrerad kycklingfond eller 1/2 buljongtärning
salt och peppar
smör att steka i
Skala och hacka löken fint.
Fräs löken på medelvärme i rikligt med smör i några minuter.
Strimla kycklingfiléerna.
Bryn på kycklingfiléerna. Salta och peppra
Tillsätt senap och tomatpuré och blanda om.
Häll på crème fraichen och rör tills den löst sig.
Tillsätt dragon och kycklingfond och rör om.
Häll på grädden och rör om. Låt koka upp.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris eller kokt potatis.
Receptet hittade jag på Markos Mat .