Fläskfilégryta
Kategori: Kött
4 port
500 gr fläskfilé
10 st champinjoner
2 msk Touch of Taste Oxfond med Rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyftor
1 msk gräslök, finhackad
Skiva svampen och fräs i smör. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.
Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
Låt såsen koka ihop. Bland ner gräslöken i såsen.
Servera med pasta och en god sallad.
500 gr fläskfilé
10 st champinjoner
2 msk Touch of Taste Oxfond med Rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyftor
1 msk gräslök, finhackad
Skiva svampen och fräs i smör. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.
Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
Låt såsen koka ihop. Bland ner gräslöken i såsen.
Servera med pasta och en god sallad.