Mimmis Mat

Pasta frutti di mare

Kategori: Pasta

4 portioner.
 
1 röd lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
ev en bit färsk chili
olivolja
1 burk tomatsås av Dolmiotyp
Patsta Pappardelle
80 g skalade räkor
80 g kräftstjärtar i lag
80 g crabsticks
persilja
salt och peppar
 
Tärna lök, vitlök och paprika samt eventuell chilifrukt och fräs i olivolja.
Häll på tomatsåsen och låt puttra ihop ett par minuter.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Lägg gärna i lite färsk bladspenat i durkslaget, när du slår av kokvattnet.
Lägg skaldjuren i såsen i sista minuten och ge det hela ett snabbt uppkok.
Servera direkt, gärna med lite persilja eller kryddgrönt på toppen.
Riven parmesan och pesto hör egentligen inte till skaldjur och pasta, men vad sjutton, tycker du att det är gott, så ställ fram det på bordet!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: