Mimmis Mat

Pilgrimsmusslor med grön sparris

Kategori: Förrätt

4 port

(Recept från Recept.nu)

 

12 st pilgrimsmusslor

8 st gröna sparrisar

50 g bacon, finskuret

1 st schalottenlök, finskuren

1 klyfta vitlök, riven

2 msk strimlad persilja

  smör

Crema Di Balsamico

 

Koka sparrisen i lättsaltat vatten i 3 minuter. Ta upp och lägg i iskallt vatten.

Skala och finhacka schalottenlöken och fräs den tillsammans med bacon och vitlök i lite smör.

Lägg i sparrisen och vänd runt. Tillsätt persilja. Smaka av med salt och peppar.

Halstra musslorna i en het panna med olja i cirka 1/2 minut på varje sida.

Servera musslorna tillsammans med sparrisen och ringla balsamicosåsen över.

 

 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: